2810257154 6972229871 Ηράκλειο Κρήτη rokadakisgiwrgos@gmail.com
 
 
 
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη


Η επιχείρησή μας “ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1977 με χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

Έχοντας αναλάβει από το 2002 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για κάθε χωματουργική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣYΓΧΡΟΝΟ 
ΣΤΟΛΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, επιχωματώσεις - μπαζώματα, εκβραχισμούς, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων καθώς και μικρά έργα οδοποιίας στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε χωματουργική εργασία, δίνουμε έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.
 
 
 
 
 
 
 
  Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
Εμπιστευτείτε μας για την επιτυχία των εργασιών σας!

Εάν αναζητάτε μια επιχείρηση χωματουργικών εργασιών που θα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες με προσοχή στη λεπτομέρεια, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας στον χώρο των χωματουργικών εργασιών.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ
στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, ενισχύοντας τα έργα σας με ασφάλεια και αξιοπιστία.
 
 
 
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα που απαιτείται και η οποία μας επιτρέπει να μπορούμε να ανταποκριθούμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο πολύπλοκες χωματουργικές εργασίες.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2810257154 ή 6972229871