2810257154 6972229871 Ηράκλειο Κρήτη rokadakisgiwrgos@gmail.com
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ | Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη


Η επιχείρησή μας “ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, με εμπειρία πολλών ετών στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για όλες τις ανάγκες σας στον τομέα των χωματουργικών εργασιών. Η δραστηριότητά μας εκτελείται με ακρίβεια, επαγγελματισμό και φροντίδα προς το πελατολόγιό μας, με σκοπό να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που καλύπτουν τις διάφορες ανάγκες σας.

Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και την απαραίτητη τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και το προσωπικό για να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση, με γνώμονα την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας προσφέρει εκτενή γκάμα υπηρεσιών, ικανών να μεταμορφώσουν το χώρο σας, χαρίζοντάς του υψηλή αισθητική και μοναδική λειτουργικότητα.
 
     
 
 
 
ΕΚΣΚΑΦΕΣ

Εκτελούμε εκσκαφές για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων των ανασκαφών για κατασκευές, οδοποιία, ή ακόμα και αποκαταστάσεις τοπίου.
 
     
 
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ

Η εμπειρία μας στις κατεδαφίσεις μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τα πλέον απαιτητικά έργα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.
 
     
 
ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΥΣ

Διαθέτοντας σύγχρονες σφύρες, παρέχουμε υπηρεσίες εκβραχισμών σε διάφορα έργα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του περιβάλλοντος.
 
     
 
 
 
ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΣΕΙΣ - ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ

Εκτελούμε επιχωματώσεις και μπαζώματα για την διαμόρφωση του εδάφους και την προστασία από εκβραχισμούς.
 
     
 
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Εκτελούμε εργασίες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων και καθαρισμούς οικοπέδων με γνώμονα την διατήρηση της φυσικής ομορφιάς του περιβάλλοντος.
 
     
 
ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει μικρά έργα οδοποιίας, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια.
 
     
 
 
 
 
 
 
  Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ

δημόσια και ιδιωτικά έργα, ενώ συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ &
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις επιθυμίες σας, να μελετήσει τις ανάγκες του έργου σας και να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις.

Με αφοσίωση στην ποιότητα, την ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών μας, είμαστε η επιλογή που μπορείτε να εμπιστευτείτε για τις χωματουργικές ανάγκες σας. Προτεραιότητα και στόχος μας είναι η άρτια διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, χωρίς καθυστερήσεις, με προσήλωση και επαγγελματισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε το έργο σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2810257154 ή 6972229871